This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Pasta met makreel, paddenstoelen, pesto en rucola
Serveert 2 personen
Ingrediënten
- Makreel in water 115g
- 150 gram pasta
- 200 gram paddenstoelenmix grof in plakjes gesneden
- 125 gram rode ui in ringen gesneden
- 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 125 gram rode puntpaprika in reepjes
- 2 eetlepels groene pesto
- 40 gram rucola sla
- olijfolie, peper
- verse basilicum

Makreel Water
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in water. Rijk van smaak, met alleen de vitamines en onverzadigde vetten die makreel van nature heeft.
Stap 1
Kook de pasta in ca 8 minuten gaar, giet deze af met een vergiet en spoel kort af met water.
Stap 2
Verhit de olijfolie in de wok en bak de ui, knoflook en rode puntpaprika 2 minuten
Stap 3
Voeg de paddenstoelenmix toe. Bak alles ca. 4 minuten op hoog vuur. Vergeet tussendoor niet te roeren.
Stap 4
Voeg de pasta en de pesto toe en meng alles goed door elkaar. Voeg daarna de makreel toe.
Stap 5
De pasta is klaar om te serveren! Voeg nog een beetje vers gemalen peper en wat rucola en een paar blaadjes basilicum toe.
Deel dit recept