This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Orzosalade met Twist tonijn groene curry
Serveert 4 personen
Ingrediënten
- 2 zakjes John West Twist Tonijn groene curry (85g)
- 275 gram orzo
- 1 courgette
- 2 paprika’s
- 1 aubergine
- 1 bakje cherrytomaatjes
- Koriander
- Olijfolie
- Stokbrood
- Zout en peper
Twist Tonijn MSC Groene Curry 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Was alle groenten. Snij de courgette en aubergine in plakken en de paprika in repen.
Leg op een bakplaat een vel bakpapier en leg hier de gesneden groenten op. Besprenkel met wat olijfolie, peper en zout.
Rooster de groenten ongeveer 10 minuten in de oven, verdeel er dan de cherrytomaatjes over en bak nog eens 10 minuten af.
Stap 2:
Kook ondertussen de orzo gaar volgens de instructies op de verpakking.
Snij het stokbrood in stukken en sprenkel hier wat olijfolie overheen. Gril deze kort in een grillpan totdat ze krokant zijn.
Stap 3:
Meng de orzo met de gegrilde groenten en verdeel hier de Twist tonijn groene curry overheen. Meng de orzosalade kort en serveer met wat verse koriander en gegrild stokbrood.
Deel dit recept