This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Toastjes of tosti met tonijnsalade
Serveert 2 personen
Een lekker borrelhapje met tonijnsalade. Het feestje kan beginnen!
Ingrediënten
- 1 blikje John West Tonijnmoot met een Vleugje Olijfolie (120 g)
- ¼ rode ui,1 tl kappertjes
- tl augurkblokjes,½ el halvanaise
- zout en peper
- 4 sneetjes witbrood of 1 pak toastjes
Tonijnmoot met een vleugje Olijfolie 120gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnmoot met een vleugje olijfolie. Stevig tonijnvlees, in zachte olijfolie.
Stap 1
Snipper de rode ui fijn. Maak de tonijn los. Snijd de augurk in piepkleine blokjes.
Stap 2
Meng de tonijn, rode ui, kappertjes, augurkjes en halvanaise door elkaar. Maak op smaak met peper en zout.
Stap 3
Verdeel de tonijnsalade over de toastjes of maak een lekkere tonijntosti. Neem in dat geval 4 sneetjes witbrood, beleg er twee met de tonijnsalade en leg de andere twee sneetjes er bovenop. Bak de sandwiches bruin en krokant in een tostiapparaat. Snijd de tosti’s als ze klaar zijn diagonaal doormidden. Eet smakelijk!
Voeg voor een knapperige bite 1 flinke tl maïs toe!
Deel dit recept