This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Tomatensaus met Tonijn
Serveert 4 personen
Dit gerecht met tonijn laat je zien hoe je een goede tomatensaus met tonijn maakt
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Tonijnstukken in Water (145 g)
- 400 g pasta
- 1 pot basis tomatensaus (passata)
- 1 el zwarte olijven
- 1 el kappertjes
- 1 el chilisaus

Tonijnstukken in Water 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in water, zonder kunstmatige toevoegingen.
Stap 1
Lek de tonijn uit en snijd de olijven in dunne ringetjes. Kook de pasta beetgaar volgens de verpakking.
Stap 2
Verwarm de tomatensaus in een pan en schep er de tonijn, olijven, kappertjes en chilisaus door.
Stap 3
Meng de pasta met de saus en verdeel over de borden.
Deel dit recept