This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Knapperige Zalmhapjes
Serveert 4 personen
Hapjes voor bij de borrel met zalm is een trakatie! Geef jezelf of andere wat extra liefde en probeer dit gemakkelijke zalm recept
Ingrediënten
- 1 blikje John West Rode Zalm (213g)
- 2 plakjes (roomboter) bladerdeeg
- 1 ei
- 50 ml koksroom
Wilde Rode Zalm 213gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde rode zalm.
Stap 1
Verwarm de oven door op 2°C. Ontdooi de plakjes bladerdeeg en snijd deze vervolgens in 4 reepjes. Lek de zalm uit en maak deze los.
Stap 2
Meng de helft van de zalm, ei en room tot een gladde massa in de keukenmachine. Schep de rest van de zalm erdoor en verdeel dit mengsel over de repen bladerdeeg.
Stap 3
Zet de hapjes ca. min. in de oven tot de zalm goed warm is en het bladerdeeg knapperig en bruin is geworden.
Deel dit recept