This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Gevulde eieren met pittige makreel
Serveert 4 personen
Wil je een keer makreel proberen? Ga eens voor gevulde eieren. De smaak van makreel in dit gerecht past lekker bij de eieren
Ingrediënten
- 1 blik John West Gerookte Makreelfilets in Zonnebloemolie (145 g)
- 2 chilipepers
- 4 eieren
- 1 bosje verse dragon
- 2 el mosterd
Gerookte Makreel Olie
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Onze makreelfilets zijn ambachtelijk gerookt en vol van smaak. Met hun vitamines en vetzuren passen ze bovendien in een gebalanceerde voeding.
Stap 1
Giet de olie van de makreel in een kom. Snijd de chilipepers fijn en meng deze met de olie. Plet de makreelfilets in dit mengsel en laat minimaal 8 min. marineren.
Stap 2
Kook de eieren voor min. Laat ze schrikken, pel en halveer de eieren in de lengte.
Stap 3
Verwijder het eigeel en meng dit door de makreelfilets. Hak de dragon fijn. Voeg de dragon en mosterd bij het makreelmengsel en breng op smaak met zout en peper.
Stap 4
Vul de eitjes met het mengsel. Serveer koud.
Voeg paprikapoeder toe aan de mosterd voor een rodere kleur.
Deel dit recept