This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Mini-lasagne van tomaat en makreel
Serveert 4 personen
Lasagne zijn zalige laagjes pasta met ertussen een vulling van makreel en andere smaakvolle ingrediënten. Makreel geeft dit gerecht extra body en smaak!
Ingrediënten
- 1 blik John West Makreelfilets in water Easypeel (115 g)
- 3 takjes rozemarijn
- 4 tomaten
- 100 g Philadelphia
- 1 bosje bieslook
- olijfolie
- zout en peper
Makreel Water
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in water. Rijk van smaak, met alleen de vitamines en onverzadigde vetten die makreel van nature heeft.
Stap 1
Plaats de hele inhoud van het blikje John West Makreelfilets Naturel in een kom. Voeg de rozemarijn toe en wentel de makreelfilets er goed doorheen. Laat minimaal 6 min. marineren.
Stap 2
Snijd de tomaten horizontaal in smalle plakjes. Hak de bieslook fijn en meng deze door de Philadelphia.
Stap 3
Plaats op elk bord een paar plakjes tomaat, besmeer deze voorzichtig met de kaas, beleg met een paar stukjes makreelfilet en dek af met een volgende laag tomaten.
Stap 4
Breng het geheel op smaak met flink wat zout, peper en olijfolie. Serveer direct.
Gebruik donkerrode cherrytomaatjes voor een zoetere twist!
Deel dit recept