This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Gevulde avocado met zalmstukjes
Serveert 2 personen
Avocado en zalm vormen een goede combinatie. Een lekker zalm bijgerecht waarbij de zalm is verrijkt met Citroen en Tijm
Ingrediënten
- 1 zakje John West Twist Zalm met Citroen en Tijm (85g)
- 8 stuks groene asperges
- 2 eieren
- 20 gram crème fraîche
- 1 avocado
- 25 gram granaatappelpitjes
- 5 ml olijfolie
- 1 lente-ui
- fijngesneden
- peper en zout naar smaak
Twist Zalm MSC met citroen & tijm 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Schil met een aspergeschiller de onderste ca. 5 cm van de groene asperges en snijd ze in gelijke stukjes.
Stap 2
Klop de eieren los met de crème fraîche en voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd de avocado half door en haal de pit eruit. Lepel er vervolgens voorzichtig het vruchtvlees uit en snijd dit in.
Stap 3
Verhit een wokpan met de olijfolie en roerbak de groene asperges ca. 1 min.
Stap 4
Voeg het eimengsel toe en maak met behulp van een garde een roerei, totdat het ei net stolt.
Stap 5
Voeg de avocado en de zalmstukjes toe en spatel losjes door het eimengsel.
Stap 6
Vul de avocado’s met het mengsel en garneer het met de lente-ui en granaatappelpitjes. Eet smakelijk!
Deel dit recept