This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Borrel tafel met tonijn en zalm
Serveert 4 personen
Ingrediënten
Stokbroodjes zalmpaté
- 1 stokbrood
- 1 blikje John West zalmpaté
- Rode ui
- kappertjes
- Verse kruiden (bijv. bieslook, peterselie, dille)
Chips met tonijndip
- Pikante aardappelkroepoek of ovengebakken chips
- 1 zakje John West Twist tonijn ovengedroogde tomaat
- Zwarte sesasamzaadjes
Krokante aardappel met zalm
- Aardappelwafeltjes (diepvries)
- 1 blikje John West rode zalm (213g)
- Alfalfa
- Olijfolie
- Citroen rasp
- dille
- Peper en zout

Zalmpaté 125gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze zalmpaté in handige en hersluitbare verpakking. Met alle smaak, vitaminen, mineralen, eiwitten en Omega 3 waar onze zalm zo rijk aan is.
Stap 1:
Bak het stokbrood af en snij in mooie plakken. Snipper de rode ui fijn. Beleg met de zalmpaté, rode ui, kappertjes en kruidensalade.
Stap 2:
Beleg de aardappelkroepoek of chips met de tonijn twist en strooi hier wat sesamzaadjes overheen.
Stap 3:
Bak de aardappelwafels in de airfryer, oven of frituur. Meng ondertussen de rode zalm met wat olijfolie, dille en citroenschil en breng op smaak met peper en zout. Beleg de wafels met de zalm en maak af met wat alfalfa.
Tip:
Ook lekker met John West Sardines of John West ansjovis!
Deel dit recept