Borrel tafel met tonijn en zalm

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Ingrediënten

Stokbroodjes zalmpaté

  • 1 stokbrood
  • 1 blikje John West zalmpaté
  • Rode ui
  • kappertjes
  • Verse kruiden (bijv. bieslook, peterselie, dille)

 

Chips met tonijndip

  • Pikante aardappelkroepoek of ovengebakken chips
  • 1 zakje John West Twist tonijn ovengedroogde tomaat
  • Zwarte sesasamzaadjes

 

Krokante aardappel met zalm

  • Aardappelwafeltjes (diepvries)
  • 1 blikje John West rode zalm (213g)
  • Alfalfa
  • Olijfolie
  • Citroen rasp
  • dille
  • Peper en zout

Stap 1:

Bak het stokbrood af en snij in mooie plakken. Snipper de rode ui fijn. Beleg met de zalmpaté, rode ui, kappertjes en kruidensalade.

Stap 2:

Beleg de aardappelkroepoek of chips met de tonijn twist en strooi hier wat sesamzaadjes overheen.

Stap 3:

Bak de aardappelwafels in de airfryer, oven of frituur. Meng ondertussen de rode zalm met wat olijfolie, dille en citroenschil en breng op smaak met peper en zout. Beleg de wafels met de zalm en maak af met wat alfalfa.

Tip:

Ook lekker met John West Sardines of John West ansjovis!

You may also like...