This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Boterhammen met vegan tuna melt
Serveert 2 personen
Ingrediënten
- 1 zakje John West vegan tonijn met een vleugje olie (135g)
- 4 boterhammen
- halve rode ui
- 3 el vegan mayonnaise
- 50 gram geraspte vegan kaas
- Handje rucola sla
- Evt. citroensap
- Peper en zout
Visvrije tonijn Vleugje Olie 135g
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze malse sardines. Met de volle smaak van John West Finest sardines in smaakvolle Extra Vierge olijfolie zet je in een handomdraai een heerlijke sandwich, pasta of salade op tafel. Rijk aan omega 3 en met MSC keurmerk.
Stap 1:
Verwarm de oven op 220 graden. Snij de rode ui in halve ringen.
Leg de boterhammen op een bakplaat met bakpapier. Smeer de boterhammen in met een laagje vegan mayonnaise. Leg hierop de John West vegan tonijn en uienringen.
Stap 2:
Bak de boterhammen in 5 a 10 minuten, tot de kaas is gesmolten. Haal ze uit de oven en belg met wat extra mayonnaise, rucola en eventueel wat citroensap.
Deel dit recept