This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Broodje omelet met tonijn en zeekraal
Serveert 1 persoon
Omelet is lekker op een broodje en met de beste kwaliteit tonijn wordt het alleen maar lekkerder!
Ingrediënten
- 1 zakje John West Tonijn Twist Ovengedroogde Tomaat in een Kruidendressing (85 g,)
- 2 eieren
- 2 el gemengde kruiden als peterselie
- basilicum en bieslook,bakboter
- 1/2 ui
- fijngesnipperd
- 100 g zeekraal
- vers gemalen peper
- 1 snee bruin boeren brood
Twist Tonijn MSC met ovengedroogde tomaten 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Kluts de eieren met de kruiden en peper en zout naar smaak en bak hiervan een dunne omelet aan beide kanten gebakken op laag vuur.
Stap 2
Leg de omelet even weg en draai het vuur hoog en fruit de ui aan.
Stap 3
Voeg nu de zeekraal toe en bak 1 tot 2 min. maar zeker niet te lang. Zeekraal hoort knapperig te zijn.
Stap 4
Kruid met wat versgemalen peper.
Stap 5
Beleg het brood achtereenvolgens met wat omelet, dan wat zeekraal en maak het geheel af met een flinke hoeveelheid Tuna with a Twist Ovengedroogde Tomaten.
Deel dit recept