This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Bruschetta met Gegrilde Sardines en Tonijn
Serveert 6 personen
Borrelhapjes met de smaak van gegrilde sardines en tonijn maken van dit gerecht een smakelijk geheel
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook, fijngesnipperd,1 el Provençaalse kruiden
- 1 el olijfolie
- grof zeezout
- 1 grote snee multivolkoren brood
- in 6 stukken gesneden
- 40 g John West Tonijn Inspirations Basilicum (voor 3 hapjes)
- 3 zongedroogde tomaatjes
- mix van 60 g zoete puntpaprika
- tomaat
- rode ui
- basilicum en olijven
- fijn gesneden
- 3 stuks John West Gegrilde Sardines Naturel (voor 3 hapjes)
- beetje zeewiersaalde als topping
For Salads Tuna Basil 110gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze Tuna Basil for Salads. De tonijnsnippers zijn al heerlijk op smaak met basilicum en extra vergine olijfolie, klaar voor in je salade.
Stap 1
Vermeng de knoflook, Provençaalse kruiden, olijfolie en het zeezout.
Stap 2
Dip de plakjes brood om en om in het olijfolie mengsel.
Stap 3
Verhit een koekenpan, rooster de stukjes brood goudbruin en laat vervolgens afkoelen.
Stap 4
Leg op 3 stukjes bruschetta de Tonijn Basilicum met een zongedroogd tomaatje.
Stap 5
Leg op de 3 andere stukjes bruschetta g van de gesneden groenten en 1 gegrilde sardine.
Stap 6
Presenteer de hapjes, eventueel met een beetje zeewiersalade als topping
Deel dit recept