This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Fajita’s met fleurige salade en tonijn
Serveert 2 personen
Verrijk je dag met deze heerlijk frisse fajita’s! Door de combinatie van sinaasappel en tonijn, geniet jij optimaal van deze fleurige maaltijdlunch. Supergezond en ook nog eens heel makkelijk om te maken!
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Tonijnmoot Finest MSC (145g)
- 1 sinaasappel
- ¼ limoen
- 10g verse
- gember
- 5ml gembersiroop
- 14g walnoten
- 75g gemengde rucolasla,
- 2 stuks volkoren wraps
Tonijnmoot in Water MSC 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnmoot in water. Mooi stevig tonijnvlees, ideaal voor in jouw lunch-, voor- of hoofdgerecht.
Stap 1
Doe de gemengde rucola in een kom.
Stap 2
Schil de sinaasappel en snijd deze in partjes boven de kom met rucola. Houd twee partjes apart. Meng vervolgens de rucola met de sinaasappelpartjes en knijp de laatste twee stukjes sinaasappel uit boven een ander kommetje.
Stap 3
Knijp ¼ limoen uit boven hetzelfde kommetje met het sinaasappelsap.
Stap 4
Rasp de gember fijn boven het kommetje met sap en voeg hier de gembersiroop aan toe.
Stap 5
Voeg vervolgens de olijfolie van de tonijnstukken in blik toe aan dit mengsel en roer het goed door elkaar.
Stap 6
Hak de walnoten in kleine stukjes en meng deze samen met het sapmengsel door de rucola.
Stap 7
Verdeel de tonijnstukken en de salade over de fajita’s. Zorg dat alles goed verdeeld ligt, zodat je bij elke hap de lekkerste smaakcombinatie hebt.
Stap 8
Rol fajita’s strak op. Eet smakelijk!
Deel dit recept