This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Frisse tonijnsalade met avocado
Serveert 4 personen
Avocado en duurzame tonijn komen samen in dit frisse tonijnsalade recept. De tonijn is MSC gecertificeerd
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnmoot in Water (145 g)
- 1 citroen,1 takje tijm
- 1 krop romaine sla
- 150 g feta
- 4 mini paprika’s
- 1 avocado
- 2 el olijfolie

Tonijnmoot in Water MSC 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnmoot in water. Mooi stevig tonijnvlees, ideaal voor in jouw lunch-, voor- of hoofdgerecht.
Stap 1
Pers in een kom een halve citroen uit, meng deze met de tijm en wentel de tonijn hier goed doorheen. Laat minimaal 6 min. marineren.
Stap 2
Was en snijd de salade. Snijd de mini paprika’s en avocado in smalle reepjes. Snijd de feta in blokjes.
Stap 3
Verdeel de sla over de 4 borden en verdeel de paprika en feta hier overheen. Verkruimel de gemarineerde tonijn boven de salade en plaats de avocado reepjes er mooi op. Besprenkel met een paar druppels olijfolie en een paar druppels citroensap (van de tweede citroenhelft).
Gebruik voor wat extra pit eens rucola sla!
Deel dit recept