This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Gepofte aardappel met tonijn
Serveert 4 personen
Als je een aardappel poft krijgt die een andere smaak en textuur. De buffelmozzarella maakt het smeuïg en de tonijn maakt het recept compleet
Ingrediënten
- John West Twist Tonijn met Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85g)
- 4 mooie grote aardappels
- 2 bollen buffelmozzarella
- 2 tomaten
- 3 takjes basilicum
- olijfolie
Twist Tonijn MSC met ovengedroogde tomaten 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Boen de aardappels schoon. Snijd ondertussen de tomaten en mozzarella in plakken en pluk de blaadjes van de takjes basilicum.
Stap 2
Verpak de aardappels in aluminiumfolie en pof ze 45 minuten in de oven.
Stap 3
Breek de aardappels op een bord open en besprenkel ze met wat olijfolie. Verdeel de mozzarella en de tomaat over de aardappel. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de tonijn en garneer met wat blaadjes basilicum en olijfolie.
Deel dit recept