This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Gevulde avocado met tonijn en koriander
Serveert 4 personen
Avocado’s bevatten gezonde vetten. Dit geldt ook voor onze beste kwaliteit tonijn. Een lekker voorgerechtje dat al in 10 minuten op tafel staat!
Ingrediënten
- 1 blik John West Tonijnmoot met een Vleugje Olijfolie (120 g)
- 2 avocado’s
- 1 sjalotje
- 3 el balsamico azijn
- 10 schilfers Parmezaanse kaas
- 4 kappertjes
- 1 bosje verse koriander
- 50 g pijnboompitjes
- olijfolie

Tonijnmoot met een vleugje Olijfolie 120gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnmoot met een vleugje olijfolie. Stevig tonijnvlees, in zachte olijfolie.
Stap 1
Snijd het sjalotje fijn en meng deze met de balsamico azijn. Wentel de tonijn hier goed in om en laat voor minimaal 8 min. marineren.
Stap 2
Halveer de avocado’s, ontdoe deze van zijn pit en hak de koriander grof. Plaats de gemarineerde tonijn in het kuiltje van de avocado’s.
Stap 3
Garneer met de Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, koriander en kappertjes en besprenkel met olijfolie. Serveer direct.
Voeg stukjes roze grapefruit toe voor een zoeter eindresultaat!
Deel dit recept