This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Lauwwarme groene curry salade met Twist tonijn Groene curry
30 Serveert 2 personen
Ingrediënten
- 1 zakje John West Twist tonijn Groene curry MSC (85g)
- 200 gram kikkererwten
- 1 kleine broccoli (300 gram)
- 250 gram peultjes
- 200 gram babymaïs
- eventueel als garnering: Thaise basilicum

Twist Tonijn MSC Groene Curry 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Halveer de babymaïs over de lange zijde. Giet de kikkererwten in een zeef, spoel daarna af onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snij de broccoli in kleine roosjes en verwijder de harde uiteindes van de peultjes.
Stap 2
Breng een pan water aan de kook en kook de broccoli en peultjes 5 minuten. Giet af en laat iets afkoelen.
Stap 3
Meng de kikkererwten, babymaïs, broccoli en peultjes tot een lauwwarme salade en voeg de Twist tonijn Groene curry toe.
Stap 4
Garneer met de Thaise basilicum. Eet smakelijk!
Deel dit recept