Knapperige Zalmhapjes

Heart outline Heart 0 personen Cutlery circle Serveert 4 personen

Hapjes voor bij de borrel met zalm is een trakatie! Geef jezelf of andere wat extra liefde en probeer dit gemakkelijke zalm recept

Ingrediënten

  • 1 blikje John West Rode Zalm (213g)
  • 2 plakjes (roomboter) bladerdeeg
  • 1 ei
  • 50 ml koksroom

Stap 1

Verwarm de oven door op 2°C. Ontdooi de plakjes bladerdeeg en snijd deze vervolgens in 4 reepjes. Lek de zalm uit en maak deze los.

Stap 2

Meng de helft van de zalm, ei en room tot een gladde massa in de keukenmachine. Schep de rest van de zalm erdoor en verdeel dit mengsel over de repen bladerdeeg.

Stap 3

Zet de hapjes ca. min. in de oven tot de zalm goed warm is en het bladerdeeg knapperig en bruin is geworden.