This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Lauw warme pasta met MSC Zalmstukjes Citroen & Tijm
Serveert 4 personen
Binnen 20 minuten zet je dit heerlijke zalm recept op tafel. Veel verschillende smaakjes en de Zalm heeft het MSC keurmerk en is verrijkt met Citroen en Tijm.
Ingrediënten
- 1 pakje John West Twist Zalm met Citroen en Tijm (85g)
- 150 g volkoren penne pasta
- sap van 1 limoen
- 2 el extra virgine olijfolie
- 2 tl grove mosterd
- 2 el vers gehakte peterselie
- fijngesneden
- 60 g rucola
- 2 zachtzure appel met schil
- in kleine stukjes
- 2 hardgekookt ei
- in partjes
- 20 g Parmezaanse kaas
- geraspt
- 20 g geroosterde pompoenpitten
- 8 cherry tomaatjes
- in partjes
Twist Zalm MSC met citroen & tijm 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Kook de pasta in ruim kokend water in 8 min gaar.
Stap 2
Meng ondertussen in een kom het uitgeknepen limoensap, olijfolie, mosterd en peterselie en appel door elkaar.
Stap 3
Giet de pasta af in een vergiet en meng het vervolgens meteen in de kom bij de dressing en overige ingrediënten.
Stap 4
Verdeel het over de borden.
Stap 5
Verdeel als laatste het ei en de cherry tomaatjes over de salade en strooi de Parmezaanse kaas en de pitten erover.
Deel dit recept