This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Maaltijdsalade met John West For Salads
Serveert 2 personen
Een stevige maaltijdsalade waardoor jij er weer tegenkan! Vol smaak en de toevoeging van tonijn aan dit gerecht zorgt voor proteïne. Bereid met For Salads Tuna Sundries Tomatoes
Ingrediënten
- 1 blikje John West For Salads Tuna Sundried Tomatoes (110 g)
- 200 g krielaardappeltjes met schil
- gesneden in plakjes
- 100 g witlof (1 stronk)
- fijngesneden
- 100 g venkel
- fijngesneden
- 100 g appel met schil
- in stukjes gesneden
- ¼ limoen
- 60 g zoete rode puntpaprika
- in kleine reepjes gesneden
- ½ avocado
- in kleine stukjes gesneden
- 6 hele walnoten
- 50 g magere yoghurt
- 5 g verse dille
- zeer fijngesneden (1 flinke eetlepel)
- 1 tl Franse mosterd
- 2 hardgekookte eieren
- in parten
For Salads Tuna Sundried Tomatoes 110gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze Tuna for Salads sun dried tomato. Malse tonijnsnippers met zongedroogde tomaat en extra vergine olijfolie.
Stap 1
Kook de gesneden krielaardappeltjes in ca. min. beetgaar. Giet ze vervolgens af en laat ze afkoelen.
Stap 2
Meng de witlof, venkel en appel in een kom en knijp meteen de limoen erover uit en meng het vervolgens even door elkaar (mooi voor de kleur en smaak).
Stap 3
Voeg de gesneden puntpaprika, avocado, walnoot en tonijn toe en meng alles door elkaar.
Stap 4
Meng, in een aparte schaal, de magere yoghurt met de gesneden dille en mosterd tot een dressing.
Stap 5
Serveer de salade in een schaal met de ei partjes er bovenop en daarover de yoghurtdressing. Eet smakelijk!
Deel dit recept