This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Mini pizza met ansjovis
Serveert 2 personen
Mini pizza’s op zijn best! Met de heerlijke ansjovis in olijfolie, geef je jouw mini pizza een compleet nieuwe smaakbeleving. Lekker om samen uit te proberen!
Ingrediënten
- 1 blikje John West ansjovis in olijfolie (95g)
- 1 teentje knoflook
- 2 tomaten
- ½ aubergine
- mini pizza bodems
- Parmezaanse kaas
- snufje oregano
- 5 ml olijfolie om in te bakken
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Stap 2
Snijd de ui, knoflook, tomaat en aubergine in zeer fijne blokjes.
Stap 3
Verhit een koekenpan met olijfolie en bak hier de ui, knoflook, tomaat en aubergine in gaar.
Stap 4
Voeg tijdens het bakken wat oregano toe.
Stap 5
Pak de mini pizzabodem en smeer de gegaarde ingrediënten hierover uit.
Stap 6
Leg de ansjovis op de mini pizza’s en garneer met Parmezaanse kaas.
Stap 7
Bak de mini pizza’s in ongeveer 10 minuten af. Eet smakelijk!
Deel dit recept