This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Noedels met Twist Panang curry, peultjes en paprika
Serveert 2 personen
Zin in een Thaise maaltijd die je zo op tafel zet? Deze heerlijke noedels zijn snel en makkelijk te bereiden. Zowel warm als koud lekker!
Ingrediënten
- 1 zakje John West Twist tonijn Panang curry MSC (85g)
- 100 gram rijstnoedels
- 1 gele paprika
- 250 gram peultjes
- 1 el olijfolie
- Eventueel als garnering: rode peper, Thaise basilicum & limoen

Twist Tonijn MSC Panang Curry 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Snij de paprika in reepjes en verwijder de harde uiteindes van de peultjes.
Stap 2
Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Spoel daarna af onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
Stap 3
Verwarm de olijfolie in een grote pan of wok en bak de paprika en peultjes in 4 minuten gaar. Voeg de noedels toe en roerbak mee tot deze warm zijn (circa 2 minuten). Voeg vervolgens de Twist tonijn Panang curry toe en verwarm nog 1 minuut mee.
Stap 4
Verdeel het gerecht over 2 kommen en serveer eventueel met wat rode peper, Thaise basilicum en een beetje limoensap.
Tip
Ook koud lekker! Verwarm de Twist tonijn Panang Curry niet mee in stap 3, maar garneer het gerecht met de Twist tonijn Panang curry in stap 4.
Deel dit recept