This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Omelet met Makreel in Gekruide Tomatensaus
Serveert 1 persoon
Een pittige en kruidige omelet is waar je zin in hebt bij het ontbijt of bij de lunch! Bereid met heerlijke makreel die door de Easypeel gemakkelijkte openen is
Ingrediënten
- 5 ml olijfolie,100 g spinazie
- 1 tomaat
- in stukjes gesneden
- 2 eieren
- losgeklopt met vers gemalen peper
- 1/2 blikje John West MSC Makreelfilets in Gekruide Tomatensaus Easypeel (115 g)
- 1 takje verse basilicum
- gesneden
Makreel Tomatensaus
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in gekruide tomatensaus. Mals en rijk van smaak.
Stap 1
Verhit in een koekenpan de olijfolie en roerbak de spinazie tot deze geslonken is.
Stap 2
Voeg de stukjes tomaat toe en vervolgens de losgeklopte eieren, zorg dat heel de bodem bedekt is met ei.
Stap 3
Nu schuddend aan de pan en met een bakspatel de omelet vormen.
Stap 4
Leg de makreel met de saus op de rand van de omelet en vouw de omelet dubbel.
Stap 5
Als de omelet mooi gestold is mag het vuur uit.
Stap 6
Serveer de omelet op een bord en verdeel de basilicum over de omelet.
Tip
Heerlijk met een salade of op brood
Deel dit recept