This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Paasbrunch
Serveert 6 personen
Pasen! Dat wordt weer een hoop gezelligheid met lekker eten. Wij geven je een aantal gerechten waarmee je iedereen aan de Paastafel een plezier zal doen. Er wordt gebruik gemaakt van de vissoorten: tonijn, wilde roze zalm en ansjovis
Ingrediënten
- John West Tonijnstukken met een Vleugje Water (60 g)
- John West Wilde Roze Zalm Graatloos (170 g)
- John West Tonijn Twist met Ovengedrooge Tomaten en Kruidendressing (85 g)
- John West Anjovisfilets in Olijfolie (50 g)
- 9 eieren
- zakje rucola
- 1 el kappertjes
- 10 zilveruitjes
- 3 augurkjes
- 1 rode ui
- 1 kleine ui
- handje vol zwarte olijven
- 2,5 el mayonnaise
- 1 el ketchup,
- tl mosterd
- 1 takje verse dille
- peper en zout naar smaak
- een paar mooie grove broden
Tonijnstukken met een vleugje Water 2x60gr
Tonijn in no time? John West tonijnstukken met een vleugje water hoef je niet te laten uitlekken, dus ze kunnen zó jouw salade of voorgerecht in. Al het goede van tonijn, met een beetje water.
Stap 1
Kook de eieren. Snijd 1 gekookt ei fijn. Snijd 4 eieren in kwarten. Halveer de zilveruitjes, snijd de rode ui in ringen, snipper de witte ui en snijd de augurken fijn. Laat de kappertjes, roze zalm en ansjovisfilets uitlekken. Maak de zalm los.
Stap 2
Gevulde eieren: Haal het eigeel voorzichtig uit 4 gekookte eieren. Meng het eigeel met John West Tonijnstukken met een vleugje water, de gesnipperde witte ui, 1 tl mosterd, 1 el mayonaise, 1 el kappertjes, peper en zout. Vul het eiwit op met de tonijnsalade en garneer eventueel met peterselie.
Stap 3
Zalmsalade: Maak een salade van John West Wilde Roze Zalm, 1,5 el mayonaise, 1 el ketchup, 1 tl mosterd, het klein gesneden ei, de zilveruitjes, de augurkjes, peper en zout naar smaak. Garneer de salade met een takje verse dille
Stap 4
Salade Niçoise: Doe de rucola in een kom. Achtereenvolgens verdeel je de rode uienringen, olijven, ansjovisfilets, 4 eieren in kwarten gesneden, tot slot de John West Tuna with a Twist Tonijn met Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing.
Stap 5
Serveer de gevulde eieren, zalmsalade en salade niçoise met verschillende soorten brood, zeker weten dat het smullen wordt met Pasen!
Deel dit recept