This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Panang curry met wortel, zoete paprika, rijst en Twist tonijn Panang curry
30 Serveert 2 personen
Ingrediënten
- 1 zakje John West Twist tonijn Rode curry MSC (85g)
- 150 gram witte rijst
- 1 rode ui
- 1 wortel
- 2 zoete puntpaprika’s
- 1 el olijfolie
- eventueel als garnering: 50 gram amandelschaafsel (geroosterd) & ½ bosje munt

Twist Tonijn MSC Panang Curry 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Snij ondertussen de paprika in reepjes en de ui in halve ringen. Schil de wortel en snij in blokjes.
Stap 2
Verwarm de olijfolie in een pan of wok en bak de ui, wortel en paprikareepjes ongeveer 4 minuten op middelhoog vuur.
Stap 3
Voeg de Twist tonijn Panang Curry toe aan de pan en verwarm nog 1 minuut mee.
Stap 4
Verdeel de rijst en groenten over 2 kommen. Garneer met amandelschaafsel en munt.
TIP!
Tip: ook koud lekker! Verwarm de Twist tonijn Panang Curry niet mee in de pan, maar voeg toe aan de kommen in stap 4.
Deel dit recept