This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Pasta met tonijn en pesto
Serveert 4 personen
Een heerlijk pasta met tonijn recept waar je al in 20 minuten van kan genieten! De Tonijnstukken liggen in Olijfolie wat een extra dimensie aan dit gerecht geeft
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Tonijnstukken in Olijfolie (145 g)
- 250 g cherry trostomaten
- 1 rode ui,400 g penne
- 70 g groene pesto
- 5 el olijfolie
- grof zeezout en peper

Tonijnstukken in Olijfolie 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in olijfolie. Stevig van structuur en sappig van smaak, in zachte olijfolie.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 2°C. Besprenkel de tomaten met olijfolie en rooster ze min. in de oven. Snipper de ui en fruit deze tot de snippers glazig zijn.
Stap 2
Kook ondertussen de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet deze af. Maak de pasta aan met de pesto en meng hier de uitgelekte tonijn en de ui doorheen.
Stap 3
Schik de pasta op de borden en garneer met de geroosterde tomaten. Maak het geheel af met wat grof zeezout en peper.
Deel dit recept