This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Pasta met Twist Zalm met Dille
Serveert 4 personen
Een heerlijk pasta met zalm recept waar je met het hele gezin van kan genieten. Zalm is van nature een vette vissoort en daardoor rijk aan onder andere omega 3 en eiwitten. Zalm is gezond en past binnen een gezond en gevarieerd voedingsspatroon. Dit zalm recept is zowel warm als koud te bereiden.
Stap 1
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
Stap 2
Snijd de rode ui in dunne ringen.
Stap 3
Schil de asperges, snijd 3 cm van het houtige uiteinde en snijd ze in stukken. Kook de asperges in 10 minuten gaar.
Stap 4
Meng de pasta met de zalm, asperges, ui en kappertjes in een grote kom.
Stap 5
Meng in een andere kom het limoensap, de olijfolie en de honing tot een dressing.
Stap 6
Giet deze dressing door de pastasalade, roer even door en breng op smaak met zout en peper.
Stap 7
Maak het gerecht af door wat verse takjes dille te bestrooien over de pasta.
Stap 8
Serveer direct. Eet smakelijk!
Deel dit recept