This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Pasta vol groenten met John West Visvrije Tonijn Tomaat en Basilicum
Serveert 2 personen
Ingrediënten
- 1 zakje John West Visvrije Tonijn Tomaat en Basilicum
- 1 Ui
- 1 Teen knoflook
- 1 Courgette
- 1 Gele Paprika
- 250 g Tomaten pastasaus
- 200 g Pasta, bijv. penne
- 100 g Vegan gerapste kaas
- 1 el plantaardige olie, bijv. zonnebloemolie
Visvrije tonijn Tomaat Basilicum 135g
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze malse sardines. Met de volle smaak van John West Finest sardines in smaakvolle Extra Vierge olijfolie zet je in een handomdraai een heerlijke sandwich, pasta of salade op tafel. Rijk aan omega 3 en met MSC keurmerk.
Stap 1
Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. Snij ondertussen de courgette en paprika in blokjes en snipper de ui en knoflook.
Stap 2
Verhit de plantaardige olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten op laag vuur. Zet het vuur hoger, voeg de Visvrije Tonijn, de courgette en paprika toe en bak nog 5 minuten mee.
Stap 3
Voeg de tomatensaus toe, verwarm een paar minuten en meng met de uitgelekte, gekookte pasta.
Stap 4
Verdeel de pasta over de borden en serveer met de vegan geraspte kaas. Eet smakelijk!
Deel dit recept