This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Frisse pastasalade met ExtraVita tonijnmoot citroen & basilicum
Serveert 2 personen
Ingrediënten
- 1 blik John West ExtraVita tonijnmoot basilicum & citroen MSC (120g)
- 100 gram penne (of een ander soort pasta)
- 1 rode ui
- 100 gram snoeptomaatjes
- 100 gram (baby)spinazie
- 10 bolletjes mini mozzarella
- Handje groene olijven
- 3 el olijfolie
- 1 el citroensap
- Zwarte peper
ExtraVita Tonijnmoot met Citroen en Basilicum: MSC 120g
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken.
Stap 2
Snij ondertussen de rode ui in dunne ringen en halveer de tomaatjes. Laat de olijven en mozzarellabolletjes uitlekken.
Stap 3
Doe de pasta in een kom en meng met de rode ui, tomaatjes, olijven, spinazie, olijfolie en het citroensap. Schep de ExtraVita tonijnmoot door de pasta.
Stap 4
Schep de pastasalade op een mooi bord en serveer met de mini mozzarella en wat zwarte peper.
Deel dit recept