This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Volkoren Pastei met visstoofpotje
Serveert 4 personen
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Finest Tonijnmoot in olijfolie
- 4 st volkoren pastei van Jos Poell
- 4 st groene asperges
- 1 sjalot
- 2 knoflookteen
- 50 ml witte wijn
- 20 takjes bieslook
- Olie
- Scheut rode wijn azijn
- Peper en zout

Finest Tonijnmoot in Olijfolie 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnmoot in olijfolie. Stevig tonijnvlees, sappig van smaak met zachte olijfolie.
Stap 1
Verwarm de over voor op 165 graden.
Stap 2
Stoof de fijngesneden knoflook en sjalot met een beetje olie gaar in een steelpan. Blus deze vervolgens af met de witte wijn en voeg de tonijn erbij. Stoof deze tonijn ongeveer 5 minuten mee, voeg de peper en zout toe naar smaak en doe er een scheut rode wijn azijn bij.
Stap 3
Kook de groene asperges in ongeveer 4 minuten halfgaar en doe de pasteitjes ± 4 minuten in de voorverwarmde oven en vul deze vervolgens met het tonijnstoofje.
Stap 4
Garneer de pasteitjes af met de gesneden bieslook en de half gegaarde asperges.
Deel dit recept