This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Protein wrap met tonijn
Serveert 2 personen
Ingrediënten
- 2 (volkoren) wraps
- 1 blikje John West Protein tonijnmoot in water (120g)
- 14 cherrytomaatjes
- 2 gekookte eieren
- 1 handje gemengde sla
- Peper en zout
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 225 graden.
Voeg de eieren toe aan kokend water en kook deze ongeveer 8 minuten.
Was de tomaatjes en de sla. Snij de tomaatjes in kwarten.
Stap 2:
Beleg een wrap met de helft van de tonijn, cherrytomaatjes, ei en wat gemengde sla. Breng op smaak met wat peper en zout. Doe hetzelfde bij de andere wrap.
Tip:
Liever een warme wrap? Bak de twee wraps dan even op in een voorverwarme koekenpan (zonder olie).
Deel dit recept