This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Risotto met Zalm en Asperges
Serveert 1 persoon
Risotto met MSC gercertificeerde Zalmstukjes met Dille geeft een fijne smaak aan dit gerecht. De toevoeging van Parmezaanse kaas zorgt voor wat extra pit
Stap 1
Schil de asperges en kook ze min. Zorg dat ze een beetje stevig blijven.
Stap 2
Smelt de boter in een pan en voeg een gesnipperd uitje en rijst toe. Bak de rijst en voeg een pollepel bouillon toe. wacht tot de bouillon in de rijst is opgenomen en voeg opnieuw bouillon toe. Herhaal dit tot de rijst goed gaar is. Voeg daarna de room en Parmezaanse kaas toe.
Stap 3
Smelt boter in een koekenpan en bak de asperges bruin met wat zout en peper. Bewaar de koppen van de asperges voor decoratie.
Stap 4
Serveer de risotto in kommen. Voeg de zalm met dille en de aspergekoppen toe.
Stap 5
Smullen maar!
Deel dit recept