This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Rode curry met paksoi, rijst en Twist tonijn Rode curry
Serveert 2 personen
Deze heerlijke rode curry zet je binnen no-time op tafel. Door de cashewnoten krijgt het gerecht een lekkere bite. Gek op pittig eten? Voeg dan extra rode peper als garnering toe.
Ingrediënten
- 1 zakje John West Twist Tonijn Rode Curry MSC (85gr)
- 150 gram witte rijst
- 1 paksoi
- 1 groene paprika
- 1 el olijfolie
- Cashewnoten
- Eventueel als garnering: rode peper & Thaise basilicum

Twist Tonijn MSC Rode Curry 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Snij ondertussen de paprika en paksoi in reepjes en hak de cashewnoten grof. Hou van de paksoi het zachte gedeelte (bladeren) en harde gedeelte (steel) apart.
Stap 2
Verwarm de olijfolie in een pan of wok en bak de paprikareepjes en het harde gedeelte van de paksoi ongeveer 3 minuten op middelhoog vuur.
Stap 3
Voeg het zachte deel van de paksoi (bladeren) toe aan de pan en verwarm dit nog 1 minuut.
Stap 4
Verdeel de rijst en groenten over 2 kommen en voeg hier de Twist tonijn Rode Curry aan toe. Garneer met de cashewnoten, peper en basilicum.
Tip
Curry liever warm? Verwarm de Twist tonijn Rode Curry dan mee met de paksoi bladeren in stap 3.
Deel dit recept