Roerbak met rijst en John West Visvrije Tonijn met een vleugje olie

Heart outline Heart 3 personen Cutlery circle Serveert 2 personen

Ingrediënten

  • 1 zakje John West Visvrije Tonijn met een vleugje olie
  • 160 g rijst
  • 400 g Thaise wokgroenten
  • 2 el sojasaus
  • 1 bosui
  • 1 el sesamzaad
  • 1 el plantaardige olie, bijv. zonnebloemolie

Stap 1

Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking.

Stap 2

Verhit de plantaardige olie in een koekenpan of wok. Roerbak de wokgroenten circa 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de gekookte rijst en de sojasaus toe en bak 2 minuten mee. Zet het vuur uit en voeg de Visvrije Tonijn toe.

Stap 3

Snij de bosui in ringen en serveer de rijst met de bosui en het sesamzaad.