This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Roerbak met rijst en John West Visvrije Tonijn met een vleugje olie
Serveert 2 personen
Ingrediënten
- 1 zakje John West Visvrije Tonijn met een vleugje olie
- 160 g rijst
- 400 g Thaise wokgroenten
- 2 el sojasaus
- 1 bosui
- 1 el sesamzaad
- 1 el plantaardige olie, bijv. zonnebloemolie
Visvrije tonijn Vleugje Olie 135g
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze malse sardines. Met de volle smaak van John West Finest sardines in smaakvolle Extra Vierge olijfolie zet je in een handomdraai een heerlijke sandwich, pasta of salade op tafel. Rijk aan omega 3 en met MSC keurmerk.
Stap 1
Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking.
Stap 2
Verhit de plantaardige olie in een koekenpan of wok. Roerbak de wokgroenten circa 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de gekookte rijst en de sojasaus toe en bak 2 minuten mee. Zet het vuur uit en voeg de Visvrije Tonijn toe.
Stap 3
Snij de bosui in ringen en serveer de rijst met de bosui en het sesamzaad.
Deel dit recept