This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Sandwich met John West Visvrije Tonijn met een vleugje olie
Serveert 2 personen
Ingrediënten
- zakje John West Visvrije Tonijn met een vleugje olie
- 6 sneetjes volkorenbrood
- ½ komkommer
- 1 tomaat
- 1 avocado
- 1 stengel bosui
- ½ rode ui
- ½ el sriracha
- 3 el vegan mayonaise
Visvrije tonijn Vleugje Olie 135g
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze malse sardines. Met de volle smaak van John West Finest sardines in smaakvolle Extra Vierge olijfolie zet je in een handomdraai een heerlijke sandwich, pasta of salade op tafel. Rijk aan omega 3 en met MSC keurmerk.
Stap 1
Rooster de boterhammen in een broodrooster goudbruin en besmeer op 1 zijde licht met wat vegan mayonaise.
Stap 2
Snij de komkommer, tomaat en avocado in dunne plakken en de rode ui en bosui in ringen.
Stap 3
Meng de sriracha met de vegan mayonaise, bosui en Visvrije Tonijn. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4
Beleg nu 2 sneetje brood (naast elkaar) met de komkommer, plakjes tomaat en avocado. Plaats op beide sneetjes een nieuw sneetje brood en beleg met de Visvrije Tonijnsalade. Leg hier de ringen rode ui over en bedek opnieuw beide boterhammen met een sneetje brood.
Stap 5
Snijd beide sandwiches doormidden. Eet smakelijk!
Deel dit recept