This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Sandwich met Makreel en avocado
Serveert 1 persoon
Een makreel recept dat gemakkelijk is om te maken maar je sandwich of toast zoveel lekkerder maakt! De verschillende groenten tillen het gerecht naar een hoger niveau en helpt je om ook bij de lunch meer groenten te eten
Ingrediënten
- 2 sneetjes oervolkorenbrood
- 1/4 zachte avocado
- vers gemalen peper
- 1/4 limoen
- 50 g kant-en-klare gegrilde gemengde groenten
- in kleine stukjes gesneden
- 1 blikje MSC Makreelfilets in Extra Vergine Olijfolie Easypeel (115 g)
- 20 g zongedroogde tomaat
- in kleine stukjes,tuinkers
Makreelfilets in Extra Vergine Olijfolie 115gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in extra vergine olijfolie. Perfect van structuur en rijk van smaak.
Stap 1
Toast 2 sneetjes oer volkorenbrood.
Stap 2
Prak de avocado samen met de peper en limoensap.
Stap 3
Besmeer het brood met de avocadocrème.
Stap 4
Verdeel de gegrilde groenten over het brood.
Stap 5
Verdeel de makreel en daarna de zongedroogde tomaat erover.
Stap 6
Garneer met flinke plukken tuinkers
Stap 7
Deel dit recept