This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Smaakvolle sardinesboter
Serveert 4 personen
Romig boter met de smaak van sardines maakt van een gewoon toastje of sandwich iets extra’s. Probeer dit sardine recept!
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Sardinesfilets met een Vleugje Olijfolie (95 g)
- 150 g boter (kamertemperatuur)
- 1 teentje knoflook
- 1 tl komijn
- ½ tl kurkuma
- ½ tl cayenne peper
Sardinefilets zonder graat in Extra Vergine Olijfolie 95gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze sardines zonder graat in extra vergine olijfolie. Met de volle, krachtige smaak van sardientjes en de zachte olijfolie geef je jouw salade, sandwich en sushi karakter.
Stap 1
Laat de sardines uitlekken. Pers de knoflook. Meng de knoflook, kruiden en sardines door elkaar.
Stap 2
Voeg de boter toe en meng opnieuw goed door. Verplaats het homogene mengsel naar een boterkuipje, strijk het oppervlak glad en plaats in de koelkast.
Stap 3
Haal de sardineboter ongeveer min. voor serveren uit de koelkast.
Lekker op toastjes of rauwe groenten!
Deel dit recept