This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Tagliatelle met Zalm en bieslook-roomsaus
Serveert 4 personen
Een pasta gerecht met zalm is heerlijk voor in de warmere maanden. De tagliatelle neemt de bijbehorende saus goed op wat de smaken zeker ten goede komt
Ingrediënten
- 1 blikje John West Wilde Rode Zalm (213 g)
- 400 g tagliatelle
- 250 ml crème fraîche
- 100 ml groente- of visbouillon
- handvol bieslook
- zout en peper
Wilde Rode Zalm 213gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde rode zalm.
Stap 1
Laat de zalm uitlekken en maak deze los. Maak de bouillon volgens de verpakking. Hak de bieslook fijn. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Verwarm ondertussen de crème fraîche in een pannetje en roer er de bouillon, (bijna alle) bieslook en de zalm door. Warm goed door en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Giet de pasta af en meng deze door de saus. Voor een culinair effect kunt u de tagliatelle eerst over de borden verdelen, om vervolgens de saus elegant over de pasta te draperen. Garneer eventueel met de overgebleven bieslook. Eet smakelijk!
Deel dit recept