This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Terrine de Maquereau
Serveert 4 personen
Een makreel recept waar de smaken goed tot hun recht komen. Door de makreel in een potje te stoppen worden de smaken goed bewaard. Even in de koelkast bewaren en genieten!
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Makreelfilets in Water Easypeel (115 g
- ,2 el citroensap
- 8 zongedroogde tomaten
- 200 g roomkaas
- 8 basilicum blaadjes,peper
Makreel Water
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze makreelfilets in water. Rijk van smaak, met alleen de vitamines en onverzadigde vetten die makreel van nature heeft.
Stap 1
Verdeel de makreel in stukjes en breng ze op smaak met vers gemalen zwarte peper en het citroensap.
Stap 2
Bedek de bodem van 4 afsluitbare glazen potjes met een deel van de zongedroogde tomaatjes. Verdeel de roomkaas over de potjes als tweede laag.
Stap 3
Maak de derde laag met afwisselend zongedroogde tomaten en stukjes makreel.
Stap 4
Garneer met de blaadjes basilicum. Serveer je het niet direct, sluit het deksel dan goed en bewaar het gerecht in de koelkast.
Stap 5
Serveer met brood of soepstengels.
Deel dit recept