This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Tonijn-kaastosti met paprika
Serveert 2 personen
Wie houdt er niet van tosti’s? Warm, gesmolten kaas en knapperig brood. Probeer eens iets anders dan de klassieker met ham en kaas, deze doet er zeker niet voor onder. Met de echte smaak van tonijn
Ingrediënten
- 1 blikje John West Tonijnmoot met een Vleugje Water (120 g)
- 4 sneetjes witbrood zonder korst
- 2 geroosterde rode paprika’s (pot)
- 2 plakken jong belegen kaas
- 1,5 el olijfolie
Tonijnmoot met een vleugje Water 120gr
Ideaal voor je snelle lunch of maaltijdsalade. John West tonijnmoot met een vleugje water hoef je niet meer te laten uitlekken en kan dus zó in je salade, je sandwich of op je sushi.
Stap 1
Snijd de korstjes van het brood. Lek de geroosterde paprika’s uit en dep deze droog.
Stap 2
Bestrijk de sneetjes brood aan een kant met olijfolie. Beleg de droge kant van 2 sneetjes brood allebei met een opengesneden paprika. Leg de kaas op de paprika en bedek met de tonijn. Leg de andere sneetjes brood hier bovenop, met de olijfoliekant naar boven.
Stap 3
Leg de tonijnboterhammen in het tosti-apparaat en bak ze in 4 min. goudbruin tot de kaas mooi gesmolten is. Snijd schuin door en eet ze direct op.
Deel dit recept