This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Tonijnsoep
Serveert 4 personen
Ook trek in soep? Probeer dan eens dit tonijn voorgerecht! Het perfecte voorgerecht of de avondmaaltijd waar iedereen naar uitkijkt
Ingrediënten
- 2 blikjes John West Tonijnstukken in Water (145 g)
- 1 ui,2 lente-uitjes
- 1 teentje knoflook
- 4 tomaten
- 800 ml groentebouillon
- 100 ml (koks)room
- 100 ml droge witte wijn
- 1 el olijfolie
Tonijnstukken in Water 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in water, zonder kunstmatige toevoegingen.
Stap 1
Lek de tonijn uit. Snijd de uit, lente-uitjes, knoflook en tomaten fijn. Bereid de groentebouillon zoals omschreven op de verpakking.
Stap 2
Verwarm de olie in een grote pan en bak hierin de ui en knoflook even aan. Roer de bouillon, room en wijn erdoor en breng aan de kook. Schep de tomaten door het mengsel en laat min. trekken.
Stap 3
Voeg de tonijn toe en maak alles met een staafmixer fijn.
Stap 4
Roer de lente-ui door de soep en maak opnieuw warm.
Deel dit recept