This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Tonijntosti met avocado limoen en tuinkers
Serveert 2 personen
Een tosti met vis is een keer wat anders dan die gewone ham en kaastosti. Daarbij is deze tonijntosti met avocado, limoen en tuinkers nog eens extra gezond.
Ingrediënten
- John West Twist Tonijn met Ovengedroogde Tomaten en Kruidendressing (85g)
- 70 gram avocado in plakjes
- 100 gram in plakjes gesneden tomaat
- 2 sneetjes volkorenbrood of brood naar keuze
- 1/3 bakje tuinkers
- Mix van pijnboompitjes
- zonnebloem-pitjes en pompoenpitten lichtbruin droog gebakken
- 1 flinke part verse limoen
- Peper

Twist Tonijn MSC met ovengedroogde tomaten 85gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best.
Stap 1
Leg 1 sneetje brood op de broodplank en verdeel hierover de tonijn.
Stap 2
Verdeel de plakjes avocado over het brood en knijp de limoenpart erboven uit.
Stap 3
Knip 1/3 van de tuinkers af en leg dit bovenop de avocado.
Stap 4
Leg vervolgens de plakjes tomaten hierop.
Stap 5
Strooi nog een beetje peper eroverheen en leg de andere snee erop.
Stap 6
Grill de tosti mooi licht bruin.
Stap 7
Et voilà: nog even doorsnijden en de tosti is klaar.
Deel dit recept