This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Tosti Zalm-tomaat
Serveert 4 personen
Opzoek naar een recept met een spannende combinatie voor op je tosti? Zoek niet verder, zalm doet het goed op een tosti of toast en de tomaat zorgt voor een fris element
Ingrediënten
1 blikje John West Wilde Rode zalm (105 g)
½ krop ijsbergsla
4 tomaten
8 sneetjes witbrood
1 el geraspte mierikswortel (potje)

Wilde Rode Zalm 105gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde rode zalm. Binnen 24 uur na de vangst wordt onze zalm ingeblikt met huid en graat, zodat hij al zijn smaak, vitaminen, mineralen en Omega 3 behoudt.
Stap 1
Laat de zalm uitlekken en maak deze los. Snijd de ijsbergsla in dunne repen en de tomaten in dunne plakjes.
Stap 2
Beleg 4 sneetjes brood met ijsbergsla en verdeel de tomaat en zalm erover. Besmeer met geraspte mierikswortel en dek af met de overgebleven sneetjes. Druk stevig aan.
Stap 3
Bak de tosti goudbruin en krokant in een tosti-apparaat. Smakelijk!
Deel dit recept