This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Vis borrelplank met mexicaanse tonijnsalade en nacho’s
Serveert 4-6 personen
Ingrediënten
Frisse tonijnsalade:
- 1 blikje John West tonijnstukken in water (145g), uitgelekt
- 1,5 el mayonnaise
- 1 el ketchup
- Halve kleine granny smith appel
- 5 augurken
- 1 el kappertjes
- Peper en zout
Mexicaanse tonijnsalade:
- 1 blikje John West tonijnstukken in water (145g), uitgelekt
- 2 kleine tomaten
- ¼ rode ui
- ¼ komkommer
- 1 tl olijfolie
- 1 tl gerookt paprikapoeder
- ½ tl chilivlokken
- 1 stengel bosui
Tonijnstukken in Water 145gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze tonijnstukken in water, zonder kunstmatige toevoegingen.
Stap 1 (frisse tonijnsalade):
Met de uitgelekte tonijn met de mayonnaise en ketchup in een ruime kom. Was de appel en snij deze in kleine blokjes. Snij de augurken fijn en meng deze, samen met de kappertje en appel door de tonijnsalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Stap 1 (Mexicaanse tonijnsalade):
Doe de uitgelekte tonijn in een ruime kom. Was de tomaten en komkommer. Snij deze in kleine blokjes en voeg toe aan de tonijn. Snij de rode ui in kleine blokjes en voeg deze ook toe.
Stap 2 (Mexicaanse tonijnsalade):
Meng 1 tl olijfolie, 1 tl gerookt paprika poeder en ½ tl chilivlokken door de tonijnsalade.
Snij de bosui in ringen. Strooi deze over de Mexicaanse tonijnsalade.
Tip
kleed de borrelplank leuk aan met wat nacho’s, crackers en een blikje John West Sardines in tomatensaus.
Deel dit recept