Vis borrelplank met mexicaanse tonijnsalade en nacho’s

Heart outline Heart 6 personen Cutlery circle Serveert 4-6 personen

Ingrediënten

Frisse tonijnsalade:

  • 1 blikje John West tonijnstukken in water (145g), uitgelekt
  • 1,5 el mayonnaise
  • 1 el ketchup
  • Halve kleine granny smith appel
  • 5 augurken
  • 1 el kappertjes
  • Peper en zout

 

Mexicaanse tonijnsalade:

  • 1 blikje John West tonijnstukken in water (145g), uitgelekt 
  • 2 kleine tomaten
  • ¼ rode ui
  • ¼ komkommer
  • 1 tl olijfolie
  • 1 tl gerookt paprikapoeder
  • ½ tl chilivlokken
  • 1 stengel bosui

Stap 1 (frisse tonijnsalade):

Met de uitgelekte tonijn met de mayonnaise en ketchup in een ruime kom. Was de appel en snij deze in kleine blokjes. Snij de augurken fijn en meng deze, samen met de kappertje en appel door de tonijnsalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Stap 1 (Mexicaanse tonijnsalade):

Doe de uitgelekte tonijn in een ruime kom. Was de tomaten en komkommer. Snij deze in kleine blokjes en voeg toe aan de tonijn. Snij de rode ui in kleine blokjes en voeg deze ook toe.

Stap 2 (Mexicaanse tonijnsalade):

Meng 1 tl olijfolie, 1 tl gerookt paprika poeder en ½ tl chilivlokken door de tonijnsalade.

Snij de bosui in ringen. Strooi deze over de Mexicaanse tonijnsalade.

Tip

kleed de borrelplank leuk aan met wat nacho’s, crackers en een blikje John West Sardines in tomatensaus.

You may also like...