This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Zalmburger
Serveert 4 personen
Deze zalmburger met John West Wilde Rode Zalm is een feest voor de smaakpapillen. Lekker met komkommer en dillemayonaise voor een frisse twist. Eet smakelijk!
Ingrediënten
- 1 blik John West Wilde Rode Zalm (213 g)
- 2 eidooiers
- 4 el bloem
- 1 tl gedroogde dragon
- 1 el olijfolie
- 8 takjes verse dille
- 2 el mayonaise
- ¼ komkommer
- 1 el kappertjes
- 4 blaadjes krulsla
- 4 hamburgerbroodjes
Wilde Rode Zalm 213gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde rode zalm.
Stap 1
Laat de Wilde Rode Zalm uitlekken. Meng de zalm met de dragon, de eidooiers en de bloem tot een geheel. Vorm hiervan 4 bolletjes en druk deze voorzichtig plat. Bak de mini burgers in vier min. goudbruin in een koekenpan met wat olijfolie.
Stap 2
Snijd de helft van de dille fijn en meng dit door de mayonaise. Snijd de komkommer in plakjes.
Stap 3
Snijd de broodjes open en beleg deze met wat sla. Leg de hamburgers op het bedje sla en verdeel de komkommerplakjes er overheen. Garneer uw burger met een toefje dillemayonaise, wat kappertjes en een takje dille.
Deel dit recept