This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Zalmtaartjes
Serveert 6 personen
Een feestje voor het oog zijn deze zalmtaartjes. Met een paar ingrediënten zet je deze feestelijke hapjes al op tafel
Ingrediënten
- 1 blikje John West Rode Zalm (213 g)
- boter om in te vetten
- 8 blaadjes (roomboter) bladerdeeg
- 3 eieren,200 ml koksroom
- versgemalen zwarte peper
- enkele takjes kervel of andere verse kruiden
- voor garnering
- 8 quichevormpjes of muffinbakblik
Wilde Rode Zalm 213gr
Al sinds 1857 is John West vis op z’n best. Dat proef je in onze wilde rode zalm.
Stap 1
Verwarm de oven voor op 2°C. Beboter de vormpjes en bekleed ze met het ontdooide bladerdeeg. Laat de zalm uitlekken en maak deze los.
Stap 2
Klop de eieren los met de room. Roer de zalm en wat zwarte peper door het mengsel en verdeel het geheel over de vormpjes.
Stap 3
Bak de taartjes tot min. in de oven tot ze mooi goudbruin en gaar zijn.
Stap 4
Laat iets afkoelen en haal de zalmtaartjes dan uit de vormpjes. Garneer met een takje kervel en serveer warm.
Deel dit recept